Wednesday, 13 February 2013

'USAH TERTIPU LAGI' !! PRU13 MENJADI SAKSI !!


Tiada siapapun yg dapat NAFIkan PR sebenarnya telah ROSAK dari dalam...Walapun niat asal sebenar kesanggupan PAS bergabung dgn PKR dan DAP adalah sebagai cara mudah untuk menjatuhkan kerajaan sedia ada tapi apa yg berlaku adalah sebaliknya!

Kenyataan ini jelas bersifat RELEVEN berdasarkan FAKTA2 dari berberapa episod seperti berikut:-

SEJUMLAH 28 DARI 32 PENGASAS DAN PEMIMPIN TERTINGGI PKR TELAH HILANG KEPERCAYAAN KEPADA DSAI LANTAS SEPAKAT BERAMAI2 MENINGGALKAN PARTI TERSEBUT! KINI MEREKA BERSAMA2 BERUSAHA DAN BERJUANG DLM MENERANGKAN KEPADA RAKYAT SIAPA DSAI SEBENARNYA! BAGAIMANA MEREKA BOLEH TERTIPU SELAMA MEREKA TELAH MENJADI PEMBELA DSAI!

HAMPIR 90% PENGASAS PARTI ITU TELAH CABUT DAN MERASA TERKILAN KERANA SELAMA INI MEREKALAH YG TELAH BANYAK MEMPENGARUHI RAKYAT BAGI MEMBENCI KERAJAAN.SEDANGKAN HAKIKATNYA SEGALA DAKWAAN DSAI ADALAH BERMOTIFKAN DENDAM PRIBADI BAGI MENUTUPI SALAH LAKU MORAL DIRINYA SEMATA2!

BAGI MEYAKINI DAN MENAMBAT HATI RAKYAT DSAI TELAH MEMBERI GAMBARAN BAHAWA DIRINYA TELAH DIANIAYA DLM BERBERAPA SIRI DAN KONSPIRASI PIHAK TERTINGGI, WALHAL DIA TAHU SEGALA BUKTI DAN TUDUHAN KEATASNYA ADALAH VALID DAN DAPAT DIBUKTIKAN JIKA DIA SEDIA UNTUK BERKERJA SAMA!

DEMI MENGUKUHKAN BENANG BASAH, DSAI DENGAN SENGAJA MENGHASUT RAKYAT AGAR MENOLAK SEGALA USAHA PERUBAHAN DARI PIHAK KERAJAAN DLM PROSES MENGIMARAHKAN EKONOMI DAN KESETABILAN PERPADUAN RAKYAT.
INI DAPAT DILIHAT DGN JELAS DARI BERBERAPA SIRI CERAMAHNYA YG SEDANG GIAT DITABURKAN BAGI MENGHASUT RAKYAT YG BERADA DIPERSIMPANGAN JALAN AGAR MENGIKUT DAN MEMPERCAYAI SETIAP TUDUHAN BERAT DARI REKAAN BELIAU SENDIRI!

BAGI MEMPERLIHATKAN DIRINYA SEBAGAI JUARA RAKYAT, BELIAU DENGAN BANGGANYA TELAH MENJANJIKAN BULAN DAN BINTANG SEBAGAI IMBUHAN WALHAL DIA SENDIRI TELAH MENGETAHUI PERKARA2 TERSEBUT SEKADAR MENGUMPAN UNDI DAN SOKONGAN SEMATA2!

MAKA PADA AWALNYA RAKYAT TELAH MENJADI KELIRU DAN TERPERSONA DENGAN SEGALA PERUBAHAN DAN JANJI MANIS DSAI SEPERTI:-

-TURUNKAN HARGA PETROL..WALHAL HARGA PETROL DITENTUKAN MENGIKUT PASARAN HARGA DUNIA!
-PENDIDIKAN PERCUMA..WALHAL MEMANG TELAH PERCUMA BG PELAJAR YG LAYAK DAN MENDAPAT KEPUTUSAN YG CEMERLANG!
-KETELUSAN SISTEM PEMERINTAHAN..WALHAL DUNIA TELAH MENGIKTIRAF DAN MEMPELAJARI PULA CARA MALAYSIA MENTAKBIR NEGARA!
-KETELUSAN PERUNDANGAN.. WALHAL DLM PARLIMEN SERING MENAIK TARAF MENGIKUT PERKEMBANGAN ISU2 SEMASA!
-KEBEBASAN SUARA DAN MEDIA..WALHAL KEBEBASAN TELAH DIBERI MENGIKUT PERMINTAAN DAN KELAYAKAN DEMOKRASI BERPARLIMEN!
KRONI DAN RASUAH..WALHAL JIKA DICERMIN MEREKALAH SEBENARNYA YG LEBIH SUDU DARI KUAH!
-PERUNDANGAN ISLAM (HUDUD)...WALHAL NEGARA SEMEMANGNYA TELAH MELAKSANAKAN PERUNDANGAN SYARI'E DAN SERING MENGUBAL MENGIKUT KESUAIAN TUNTUTAN AGAMA DAN SOSIO BUDAYA RAKYAT!

'YANG ROSAK BUKAN TERUS DIBUANG..JANJI INDAH USAH TERUS DITELAN'.

Mungkin
dalam tak sedar
PERWIRA kita CACI CERCA...
PETUALANG pula yang kita JULANG'.

-Penembak Tepat-
(Bekas Aktivis Pembangkang 1998-2008.)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=t69sQNE-zD0

No comments: